Dr. Greg Simons har fått Matariki Fellowship

2018-06-11

Vår kollega Dr. Greg Simons är en av sju forskare vid Uppsala universitet, som ansökt till Matariki Fellows 2018/2019 och har beviljats finansiellt stöd för att tillbringa sex månader vid University of Otago, Nya Zeeland. Dr. Simons forskar bland annat om massmedia i Ryssland, militära konflikter, reform av säkerhetssektorn, ryska ortodoxa kyrkan, nation-branding och PR.

Syftet med Matariki Fellow är att utöka antalet forskningskontakter och stärka internationella samarbeten. Medel kan sökas för en upp till sex månaders lång forskningsvistelse vid något av universiteten som ingår i Matariki-nätverket. Nätverket är ett av alla prioriterade samarbeten vid Uppsala universitet. Läs mer om Marariki Network of Universities