Greg Simons - featured author på Taylor & Francis

2018-02-14

Vi har glädjen att meddela att vår kollega Greg Simons har blivit tillfrågad av förlaget Taylor & Francis att bli en "featured author" då han har gjort betydande bidrag till Taylor & Francis-publikationerna. Docent Greg Simons är för närvarande forskare vid Institutet för Ryssland- och Eurasienstudier (IRES) vid Uppsala universitet och docent vid Institutionen för kommunikationsvetenskap vid Turiba University i Riga, Lettland. Han ingår även i Senior Editorial Board of Journal of Political Marketing. Hans forskningsintressen inkluderar: skiftande politisk dynamik och relationer, massmedia, offentlig diplomati, politisk marknadsföring, krishanteringskommunikation, media och väpnad konflikt och den rysk-ortodoxa kyrkan. Han undersöker också relationerna och förbindelserna mellan information, politik och väpnad konflikt i större utsträckning, som GWOT och Arabiska våren.